Tilbud!

Bordlampe, Sort, Gummitræ

Original price was: 1.249 kr..Current price is: 625 kr..

Lys op dit hjem med stil og elegance. Vores sort gummitræsbordlampe er den perfekte kombination af modernitet og naturlig skønhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 9067100613306104 Kategori:

Opdag en banebrydende kombination af æstetik og funktionalitet med vores sorte bordlampe lavet af gummitræ. Denne enestående lampe er designet til at blive et uregerligt statement stykke i dit hjem.

Denne lampe har en moderne og slank profil, der passer perfekt ind i enhver indretningsstil. Den sorte farve tilføjer en sofistikeret elegance, mens gummitræets naturlige tekstur giver et organisk og naturligt udtryk.

Med en flot lampeskærm i hør skaber lampen et varmt og behageligt lys, der spreder en hyggelig atmosfære i rummet. Den justerbare lampeskærm gør det muligt for dig at rette lyset præcist derhen, hvor du har brug for det.

Denne lampe er ikke kun stilfuld, den er også praktisk med en 2 meter lang stofledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den hvor som helst i rummet. Den har også en bekvem tænd/sluk funktion, der gør det nemt at betjene den.

Du får mulighed for at bruge lamper med forskellige wattstyrker, da denne lampe understøtter pærer på op til 40W eller LED/CFL-pærer på 5W/14W med en E27 fatning.

Lad vores sorte bordlampe, fremstillet af gummitræ, forvandle dit hjem med sin unikke kombination af stil og funktionalitet. Skab en indbydende atmosfære og tilføj et strejf af elegance til ethvert rum med denne bemærkelsesværdige lampe. Vælg kvalitet og enestående design – vælg vores sorte bordlampe i gummitræ.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bordlampe, Sort, Gummitræ”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.