Tilbud!

3-personers sofa 172x70x82 cm stofbetræk grøn

Original price was: 3.786 kr..Current price is: 3.658 kr..

Opgrader dit hjem med vores elegante 3-personers sofa. Den perfekte blanding af stil og komfort til din stue. Bestil nu og få gratis fragt.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800194153475 Kategori:

Vores 3-personers sofa i en smuk grøn farve vil være det perfekte valg til at tilføje komfort og stil til dit hjem. Med målene 172x70x82 cm passer denne sofa perfekt ind i ethvert rum, uanset om det er stuen, kontoret eller gæsteværelset.

Sofaens stærke MDF-stel sikrer en stabil og holdbar konstruktion, der vil sikre, at du kan nyde sofaens komfort i mange år fremover. Det skumpolstrede stofbetræk giver dig en behagelig siddeoplevelse, mens du slapper af eller underholder gæster.

Det grønne stofbetræk tilføjer et frisk pust af farve til din indretning og vil være et smukt udsmykningsstykke i ethvert rum. De elegante ben i gummitræ giver sofaen et stilfuldt og moderne udtryk, samtidig med at de sikrer solid stabilitet.

Vores 3-personers sofa er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik. Den er rummelig nok til at rumme flere personer samtidig og vil være det ideelle møbel til hyggelige film- og tv-aftener med familie og venner.

Invester i denne smukke grønne 3-personers sofa og oplev den ultimative kombination af komfort, stil og holdbarhed i dit hjem. Lad denne sofa være det centrale element i din indretning og skab et rum, hvor du kan slappe af og nyde livets øjeblikke i ren luksus.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3-personers sofa 172x70x82 cm stofbetræk grøn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.